LITTLE FRIENDS

Sorteer op
per pagina
 • Haba - Little Friends - Mama Ines
  Haba - Little Friends - Mama Ines

  Mama Ines gaat graag met het hele gezin zwemmen in het meer. Daar beleven ze een hoop plezier! In haar handige badtas neemt Ines alles mee, wat de Little Friends voor een geslaagde dag aan het meer nodig hebben!

  € 12,95
 • Haba - Little Friends - Dierenkliniek
  Haba - Little Friends - Dierenkliniek

  In de dierenkliniek gebeurt er altijd wel wat. De dierenarts helpt hier elke patiënt, van de kleine haas tot het grote paard. De modern uitgeruste kliniek bestaat uit vier ruimtes en vormt het perfecte decor voor talrijke…

  € 69,95
 • Haba - Little Friends - Speelset Speeltuin
  Haba - Little Friends - Speelset Speeltuin

  Deze leuke speelset omvat de speeltuigen van een speeltuin en twee kindjes. De set behoort tot de reeks van Little Friends van Haba.

  De set bestaat uit een houten schommel, een houten wip, een vilten grasmat en twee Little…

  € 29,95
 • Haba - Little Friends - Dierenartsauto met aanhangwagen
  Haba - Little Friends - Dierenartsauto met aanhangwagen

  Als dierenarts Andreas en zijn assistente Rebekka naar een noodgeval moeten, nemen ze altijd hun snelle dierenartsauto. Met de handige aanhangwagen kunnen ook grotere patiënten vlot voor een onderzoek naar de dierenkliniek worden…

  € 39,95
 • Haba - Little Friends - Tractor met aanhangwagen
  Haba - Little Friends - Tractor met aanhangwagen

  De set bestaat uit een afneembare aanhangwagen met openklapbare laadklep

  € 22,95
 • Haba - Little Friends - Speelset kamperen
  Haba - Little Friends - Speelset kamperen

  In de zomer is er niets zo leuk als buiten slapen! De leuke tent zetten de Little Friends in een handomdraai recht. Als het donker wordt, kruipen ze in hun warme slaapzak en bewonderen ze de sterrenhemel.

  Inhoud: 2 omkeerbare…

  € 29,95
 • Haba - Little Friends - Speelset Op reis
  Haba - Little Friends - Speelset Op reis

  De Little Friends gaan heel graag op reis! Samen vullen ze hun caravan met alles wat ze voor een leuke reis nodig hebben. Dan gaan ze op weg en ontdekken samen de grote, bonte wereld!

  Inhoud: 1 terreinwagen met vliegwielmotor en…

  € 54,95
 • Haba - Little Friends - Bruidspaar
  Haba - Little Friends - Bruidspaar

  Bij de Little Friends luiden de huwelijksklokken. De bruid en de bruidegom geven elkaar het jawoord. Natuurlijk is er ook een groot feest, waarop de hele familie en alle vrienden van de Little Friends zijn uitgenodigd.

  € 22,95
 • Haba - Little Friends - Feli
  Haba - Little Friends - Feli

  De modieuze. Feli kleedt zich graag om... vandaag roze, morgen blauw. Ook een nieuwe haarstijl heeft ze in een handomdraai: gewoon een nieuw kapsel aandoen en de kinderen hebben al een nieuwe poppenpersoonlijkheid.

  Inhoud: 9…

  € 15,95
 • Haba - Little Friends - Oma Elli
  Haba - Little Friends - Oma Elli

  Deze poppenhuispop van Little Friends kan niet wachten tot ze eindelijk in haar eigen poppenhuis mag wonen! Oma Elli is eenvoudig in andere posities te zetten door het buigbare figuur. Ze is een lief volwassen poppenhuispopje dat…

  € 12,95
 • Haba - Little Friends - Papa Michael
  Haba - Little Friends - Papa Michael

  Deze poppenhuispop van Little Friends kan niet wachten tot hij eindelijk in zijn eigen poppenhuis mag wonen! Papa Michael is eenvoudig in andere posities te zetten door het buigbare figuur. Hij is een vriendelijk volwassen…

  € 12,95
 • Haba - Little Friends - Papa Karsten
  Haba - Little Friends - Papa Karsten

  Papa Karsten heeft altijd uitstekende ideeën voor spannende uitstapjes! Samen met de Little Friends gaat hij naar de dierentuin of maakt hij een mooie bergwandeling ... en zijn rugzak zit vol met de belangrijkste spullen.

  € 12,95
 • Haba - Little Friends - Mama Katrin
  Haba - Little Friends - Mama Katrin

  Deze poppenhuispop van Little Friends kan niet wachten tot ze eindelijk in haar eigen poppenhuis mag wonen! Mama Katrin is eenvoudig in andere posities te zetten door het buigbare figuur. Ze is een volwassen poppenhuispopje en…

  € 12,95
 • Haba - Little Friends - Boer Franz
  Haba - Little Friends - Boer Franz

  Popje Boer Franz woont samen met zijn vrouw Boerin Johanna op de boerderij van Little Friends. Hij heeft ook 3 kinderen : Vreni, Nils en Casimir. Samen beleven ze elke dag heel wat avonturen op de boerderij.

  € 12,95
 • Haba - Little Friends - Boerin Johanna
  Haba - Little Friends - Boerin Johanna

  Heb je al kennisgemaakt met de lieve boerin Johanna van Little Friends? Ze woont op de Haba boerderij en moet er elke morgen al heel vroeg uit om de koeien te melken en de kippen eten te geven., maar werkt ook graag in de moestuin…

  € 12,95
 • Haba - Little Friends - Dierenarts Andreas
  Haba - Little Friends - Dierenarts Andreas

  Als een dier ziek is, is dierenarts Andreas er altijd direct bij. Hij bekommert zich om alle dieren en zorgt ervoor dat ze snel weer beter worden. Met de liefdevol vormgegeven buigpop kunnen kinderen allerlei creatieve…

  € 12,95
 • Haba - Little Friends - Dierenartsassistente Rebekka
  Haba - Little Friends - Dierenartsassistente Rebekka

  Samen met dierenarts Andreas (303894) bekommert dierenartsassistente Rebekka zich om alle grote en kleine kwalen bij viervoeters. Dan kunnen de Little Friends snel weer met hun dieren gaan spelen.

  € 9,95
 • Haba - Little Friends - Lisbeth
 • Haba - Little Friends - Lara
  Haba - Little Friends - Lara

  Lara heeft altijd een goed humeur. En als ze ergens muziek hoort, wil ze direct dansen en pirouettes draaien, zodat haar rokje door de lucht wervelt. Dit poppenmeisje is een gelede plastiek popje voor de leukste rollenspellen in…

  € 9,95
 • Haba - Little Friends - Elisa
  Haba - Little Friends - Elisa

  Hi, ik ben Elisa! Ik ben een echte avonturierster.

  In de zomer ga ik altijd kamperen met mijn familie. Zo leuk!

  € 9,95
 • Haba - Little Friends - Felicitas
 • Haba - Little Friends - Lilli
 • Haba - Little Friends - Mali
  Haba - Little Friends - Mali

  Deze poppenhuispop van Little Friends kan niet wachten tot ze eindelijk in haar eigen poppenhuis mag wonen! Mali is eenvoudig in andere posities te zetten door het buigbare figuur. Ze ziet er heel kleurrijk uit. Mali is zomers…

  € 9,95
 • Haba - Little Friends - Adrian
  Haba - Little Friends - Adrian

  Adrian is de sportvedette onder de Little Friends en speelt het liefste voetbal. De flexibele buigpop doet alle bewegingen mee en nodigt kinderen uit om gebeurtenissen uit het dagelijkse leven na te spelen.

  € 9,95
 • Haba - Little Friends - Mario
  Haba - Little Friends - Mario

  Mario is een echte dribbelkunstenaar. Als hij een bal ziet, wil hij direct voetballen met zijn vriend Adrian. Het spreekt vanzelf dat Mario het liefste zijn gloednieuwe witte voetbalshirt draagt.

  € 9,95
 • Haba - Little Friends - Erik
  Haba - Little Friends - Erik

  Erik wil graag jouw nieuwe beste vriendje worden. Ga samen met hem op avontuur en beleef de mooiste dingen!

  € 9,95
 • Haba - Little Friends - Steven
  Haba - Little Friends - Steven

  Steven is een heel slimme jongen, hij draagt hippe kleding, houdt van rekenen en kijkt graag televisie

  € 9,95
 • Haba - Little Friends - Liam
  Haba - Little Friends - Liam

  Niemand van de Little Friends-buigpoppen is zo cool als Liam met zijn hippe jeans en capuchontrui. Op die trui is hij bijzonder trots en hij draagt hem altijd en overal.

  € 9,95
 • Haba - Little Friends - Matze
  Haba - Little Friends - Matze

  Deze poppenhuispop van Little Friends kan niet wachten tot hij eindelijk in zijn eigen poppenhuis mag wonen! Matze is eenvoudig in andere posities te zetten door het buigbare figuur. Hij ziet er heel kleurrijk uit. Matze is een…

  € 9,95
 • Haba - Little Friends - Marc
  Haba - Little Friends - Marc

  Met zijn skateboard suist Marc overal naartoe! Hij kan zelfs echt coole trucjes, zoals een backflip. Het liefst skatet hij samen met zijn vrienden en bewondert hij nieuwe trucjes.

  € 17,50
 • Haba - Little Friends - Colin
  Haba - Little Friends - Colin

  Voor Colin is geen golf te hoog: met zijn hippe surfplank is het een koud kunstje om over het water te glijden! Colin is altijd te vinden om pret te maken en staat steeds klaar voor zijn vrienden.

  € 17,50
 • Haba - Little Friends - Baby's Marie en Max
  Haba - Little Friends - Baby's Marie en Max

  De Little Friends zijn een hechte familie, ze vieren graag feest samen en houden van een dagje uit. Wat zou het poppenhuis van Little Friends zijn zonder deze twee schattige baby’s Marie en Max? Haal ze er snel bij, zodat je ze…

  € 11,95
 • Haba - Little Friends - Baby Nora
  Haba - Little Friends - Baby Nora

  De kleine Nora vindt het geweldig om in het zand te spelen, zandkoekjes te maken of in de bolderkar te zitten en getrokken te worden. Er zijn zoveel spannende dingen om te ontdekken!

  Inhoud: Baby Nora, 1 bolderkar, 1 zandemmer.

  € 11,95
 • Haba - Little Friends - Hond Lucky
  Haba - Little Friends - Hond Lucky

  Het grappige, speelse hondje Lucky past bij ieder Little Friends-gezin en heeft een mooi hondenhok en bakje vol met eten. Het dekentje houdt hem lekker warm en in zijn voederbakje is voldoende plaats voor lekkere botjes.

  € 15,95
 • Haba - Little Friends - Hond Leika
  Haba - Little Friends - Hond Leika

  “Waf, waf!” Daar komt de schattige hond Leika aangerend. De Little Friends spelen graag met haar en samen ravotten ze de hele dag.

  € 5,95
 • Haba - Little Friends - Pups
  Haba - Little Friends - Pups

  Zijn ze niet schattig, die twee pups? Het liefste spelen ze met hun frisbees. Alle Little Friends willen ze aaien en krijgen maar niet genoeg van de kleine hondjes!

  Inhoud: 2 pups, 1 hondenmand, 1 deken, 3 frisbees.

  € 11,95
 • Haba - Little Friends - Kittens
  Haba - Little Friends - Kittens

  Zijn ze niet lief, de twee babykatjes? Ze slapen graag in hun kattenmand onder het dekentje. En als ze niet slapen, halen ze allerhande streken uit.

  Inhoud: 2 babykatjes, 1 kattenmand, 1 dekentje.

  € 11,95
 • Haba - Little Friends - Veulen Lissi
  Haba - Little Friends - Veulen Lissi

  Schattig en ondeugend veulentje dat lekker springt en rent in de weide bij de boerderij. Haar vacht is zeer licht bruin van kleur en ze heeft blonde manen en een blonde staart, witte sokjes en grijze hoeven. Haar blauwe oogjes…

  € 5,95
 • Haba - Little Friends - Paard Pippa
  Haba - Little Friends - Paard Pippa

  Pippa is een wit paard met grijze stippen en grijze haren en rijdt graag samen met Vanessa. Ze heeft een vrolijk karakter en houdt van avontuurlijke ritjes. Het liefste staat ze in de weide bij de boerderij en de paardenstal.

  € 11,95
 • Haba - Little Friends - Veulen Abby
Sorteer op
per pagina

Levering binnen 24-48h (B)

© 2019 - 2021 Bibaloe | sitemap | rss