Djeco is een bekend merk dat educatief speelgoed en spellen aanbiedt voor kinderen van verschillende leeftijden. Deze spellen zijn ontworpen met de ontwikkelingsbehoeften van jonge kinderen in gedachten en bieden een mix van plezier en educatie.

per pagina
Sorteer op
 • Djeco - Tiny-Up Domino
  Djeco - Tiny-Up Domino

  Een spelletje domino in de vorm van kleurrijke dieren vanaf 3 jaar. Het kind combineert de houten dominostenen door de kleuren te volgen en zo een kleurrijke reeks te vormen.

  € 16,99
 • Djeco - Emotico
  Djeco - Emotico

  Een ludiek taalspel om emoties te herkennen en om plezier te maken! Een taalspel waarbij taferelen beschreven moeten worden: emoties benoemen, de mate van emoties herkennen... Een spel om leren om te gaan met emoties en te…

  € 14,99
 • Djeco - SwingoBasic
  Djeco - SwingoBasic

  Een evenwichtsspel. Het kind volgt de aanwijzingen van de dobbelstenen om de gekleurde geometrische dieren in evenwicht op een bloem te plaatsen. Door de afgeronde bodem zal het niet zo gemakkelijk zijn!

  Vanaf 3 jaar

  € 14,99
 • Djeco - Rapido Météo
  Djeco - Rapido Météo

  Het is warm, Theo draagt een geel t-shirt.... Snel, je moet de beschrijving onthouden, dan de juiste outfit vinden en Theo zo snel mogelijk aankleden!

  Vanaf 3 jaar

  € 16,99
 • Djeco - Ze Stakaboom
  Djeco - Ze Stakaboom

  Ze Stakaboom is een houten bouwspel om te leren over evenwicht. Het kind maakt de constructies op de kaart na en zorgt ervoor dat hij/zij de stukken in de goede richting plaatst! Pas op dat het ene verkeerde stukje niet alles…

  € 21,99
 • Djeco - Bingo Memo Domino - Dinos
  Djeco - Bingo Memo Domino - Dinos

  Een complete set bestaande uit 3 educatieve spellen: een memory, een bingo en een dominospel met illustraties over het thema dinosaurussen.

  Vanaf 3 jaar

  € 17,99
 • Djeco - Kiouki Animals
  Djeco - Kiouki Animals

  WieOfWat Dieren is een observatie- en sorteerspel om dieren te verzamelen op basis van een vorm

  € 13,99
 • Djeco - Zizanimal
  Djeco - Zizanimal

  Een muzikale stoelendans waarbij de dieren, groot, klein of stekelig, elkaar van het bord duwen.

  Vanaf 5 jaar

  € 18,99
 • Djeco - Contigloo
  Djeco - Contigloo

  Contigloo is een spel om de begrippen "meer" en "minder" te introduceren. Op de kaartjes staan aanwijzingen en het kind plaatst stap voor stap het juiste aantal stukken op het plankje. Op de achterkant van de kaarten staat de…

  € 16,99
 • Djeco - Logic Garden
  Djeco - Logic Garden

  Een Sologic-spel in zakformaat. Schep orde in je fruit- en groenteteelt. Er is maar één regel: groente en fruit mag nooit dubbel geplant worden op hetzelfde perceel!.

  Vanaf 6 jaar

  € 13,99
 • Djeco - Feltimix
  Djeco - Feltimix

  FeltMix is een mix en match spel om veters te rijgen. Met behulp van de houten standaard en de koorden zal het kind zich vermaken met het rijgen van de vilten lichaamsdelen van de dieren om de krokodil, de zebra, het luipaard en…

  € 16,99
 • Djeco - Mosa Boo
  Djeco - Mosa Boo

  Mosa Boo is een houten mozaïekspel. Je kind plaatst gekleurde ruiten op de uil, naar aanleiding van de modelkaarten. De mooie uil krijgt langzaamaan zijn kleurrijke veren terug!

  Vanaf 4 jaar

  € 17,99
 • Djeco - Crococroc
  Djeco - Crococroc

  Een houten krokodil die de gekleurde pionnen zal verslinden. Het kind legt de kaart neer en verbergt daarbij de buik van de krokodil. Vervolgens zet hij blindelings de gekleurde pionnen erin volgens de aanwijzingen op de kaart.…

  € 19,99
 • Djeco - Primotopo
  Djeco - Primotopo

  Een eenvoudig en ludiek eerste spel om te leren je te oriënteren in de ruimte: boven, onder en erin.

  Vanaf 3 jaar

  € 15,99
 • Djeco - Melo Animo - Colors
  Djeco - Melo Animo - Colors

  Een criteria-assemblagespel uit de Eduludo-collectie: een omgekeerd sorteerspel! Het kind kiest een vierkante dierenkaart, een ronde kleurenkaart en een rechthoekige groottekaart (klein of groot). Hij of zij moet de kaart vinden…

  € 13,99
 • Djeco - Numerix
  Djeco - Numerix

  Een eenvoudig en leuk spel over getallen en hoeveelheden. De opdrachtkaart biedt verschillende weergaven van hoeveelheid: getallen, patronen, constellaties, vingers of tekeningen. Het kind moet tussen de weergaven de juiste…

  € 17,99
 • Djeco - Dot to Dot Lacing
  Djeco - Dot to Dot Lacing

  Dot-to-dot Lacing is een spel waarbij punten met elkaar verbonden worden om getallen te leren. In plaats van een potlood: een gekleurde schoenveter!

  € 18,99
 • Djeco - Pico Pico
  Djeco - Pico Pico

  Het echte lottospel: een "Klassieker" die in een nieuw jasje is gestoken en ook een memoryspel bevat, met als thema vormen en motieven! Wie als eerste zijn lottoplankje vol heeft of de meeste fiches heeft verzameld, heeft het spel…

  € 10,99
 • Djeco - Pick me up
  Djeco - Pick me up

  Tijger, sokken, gieter... Wat zijn de overeenkomsten tussen al deze afbeeldingen? Een sorteerspel waarbij het kind zijn kennis van taal, logica en zijn waarnemingsvermogen kan ontwikkelen.

  Vanaf 4 jaar

  € 19,99
 • Djeco - Bingo 1.2.3
  Djeco - Bingo 1.2.3

  Bingo is een combinatie- en verzamelspel met als thema cijfers en bosdieren. Elke speler kiest een plankje en legt dit voor zich neer. De fiches en het rad worden in het midden van de tafel gelegd. De jongste speler begint en laat…

  € 10,99
 • Djeco - Katudi Home
  Djeco - Katudi Home

  Zo exact mogelijk beschrijven en aandachtig luisteren: dat is belangrijk in dit spel om de kaarten die door de spelleider worden beschreven, te herkennen op de borden. Een taal- en observatiespel… thuis!

  Vanaf 5 jaar

  € 18,99
 • Djeco - Sensisco
  Djeco - Sensisco

  Een spel van zintuiglijke herkenning. Oog, neus, hand, oor en mond: vind door het rad te volgen het zintuig dat gebruikt wordt op de afbeeldingen. Degene die al zijn kaarten kwijt is, heeft gewonnen.

  Een spel voor 2 tot 6…

  € 10,99
 • Djeco - Crazy Faces
  Djeco - Crazy Faces

  Maak stukje voor stukje het gezicht van het grappige monster na door de gezichten met gaten op elkaar te leggen.

  € 13,99
 • Djeco - Kiouki Home
  Djeco - Kiouki Home

  WieOfWat Thuis is een observatie- en sorteerspel om voorwerpen te verzamelen op basis van een plek.

  € 13,99
 • Djeco - Attachtou
  Djeco - Attachtou

  Een spel voor de motoriek bestaande uit drie houten dieren. Het kind oefent op elk van hen hoe het hun stoffen kleren moet openen en sluiten. Vanaf de leeftijd van 3 jaar begeleidt Attachtou de eerste leerprocessen.

  € 20,99
 • Djeco - Zabimix
  Djeco - Zabimix

  Het kind combineert de verschillende bedrukte stoffen en linten om de hond in fantastische outfits te steken.

  € 16,99
 • Djeco - Animologix
  Djeco - Animologix

  Een eenvoudig en leuk spel van de collectie Eduludo om te leren hoe je beelden opbouwt. Om het model na te maken moet het kind de drie soorten doorzichtige kaartjes op de juiste manier plaatsen: kleur, vacht en dierensjabloon. Een…

  € 18,99
 • Djeco - Sorteerspel - Wie of Wat?
  Djeco - Sorteerspel - Wie of Wat?

  Wie Of Wat is een observatie- en sorteerspel om speelgoed te verzamelen op basis van een vorm.

  Vanaf 3 jaar

  € 13,99
 • Djeco - Animo Mondo
  Djeco - Animo Mondo

  Een lotto- en lokaliseerspel met als thema dieren uit de wereld. Doel van het spel: als eerste je lottoplankje vol hebben.

  Vanaf 5 Jaar

  € 13,99
 • Djeco - Domino - Kleine Dieren
  Djeco - Domino - Kleine Dieren

  Een spel van beeldherkenning en getallenbenadering met als thema kleine beestjes. De eerste speler die alle domino's als eerste weet te plaatsen, heeft gewonnen.

  € 10,99
 • Djeco - Memo - Dieren
  Djeco - Memo - Dieren

  Een combinatie- en geheugenspel met mooie afbeeldingen van kleine beestjes. Bij dit spel moeten paren gevormd worden. Wanneer alle paren gevormd zijn, heeft de speler met de meeste kaarten gewonnen.

  € 10,99
 • Djeco - Eduludo - Programmino
  Djeco - Eduludo - Programmino

  Aan de hand van met pijltjes gemarkeerde stenen helpen kinderen de dieren hun doel te bereiken: lekker eten of een plekje om te slapen. Onderweg zijn er obstakels waar de route op aangepast moet worden, en dus een beroep wordt…

  € 17,99
 • 30% KORTING

  Djeco - Veggy memo
  Djeco - Veggy memo

  Het is feest in de moestuin! Overal in de tuin liggen groenten en fruit! Kun je de paren vinden en de rijen in de moestuin en de boomgaard weer netjes maken? Een eerste memo spel voor de kleintjes.

  – Vanaf 4 tot 10 jaar oud
  –…

  € 12,99 € 9,00
 • Djeco - So Logic - Pentanimo
  Djeco - So Logic - Pentanimo

  Logicaspel. Het in elkaar zetten van de 7 dieren op een bord vergt veel denkwerk, vooral om er achter te komen welk dier ontbreekt!Vanaf 5 jaar.

  € 21,99
 • Djeco - Domino - Kleine Vrienden
  Djeco - Domino - Kleine Vrienden

  Domino Kleine Vrienden is een beeldherkennings- en nummerherkenningsspel met dierenthema.

  ∙ Inhoud: 28 dubbelzijdige stukken.
  ∙ Leeftijd: +3 jaar

  € 10,99
 • Djeco - Telraam - Perlix
  Djeco - Telraam - Perlix

  Tel met behulp van het houten telraam de verschillende voorwerpen en dieren die op de kaartjes staan. Om te weten of je het goed hebt draai je de kaart om en controleer je het antwoord.

  Vanaf 4 jaar

  € 20,99
 • Djeco - Domino Puzzel Animo
  Djeco - Domino Puzzel Animo

  Domino spel van Djeco waarbij je de dieren aan elkaar moet puzzelen. Lukt het je om als eerste je 'domino-stenen' kwijt te raken?

  € 8,99
 • Djeco - Memo Loto Shop
  Djeco - Memo Loto Shop

  Memory en bingo spel Shop van Djeco voor kinderen vanaf 3 jaar.

  Tijd voor de boodschappen! Ga naar de verschillende winkels toe voor alle vier de artikelen die op je boodschappenlijstje staan. Daarvoor moet je wel goed kunnen…

  € 11,99
 • Djeco - Topologix
  Djeco - Topologix

  Waar is de muis? Hij is in de emmer. Vind de positie van de 5 dieren in verhouding tot de 5 decorelementen. Een eenvoudig, grappig spel om de plaatsing in de ruimte te leren.

  Vanaf 4 jaar

  € 18,99
 • Djeco - Puzzel - Eduludo sticks
  Djeco - Puzzel - Eduludo sticks

  Met dit educatieve spelletje kies je een kaart met afbeelding en probeer je deze na te maken met de stokjes van verschillende lengtes. Het spel heeft verschillende moeilijkheidsgraden. Het spel bestaat uit 12 kaarten met aan…

  € 17,99
  1 - 40 van 48 resultaten
 • 1
 • 2

Levering binnen 24-48h (B)

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2019 - 2024 Bibaloe | sitemap | rss